Produk Anyar

  • IPL SHR Skin Rejuvenation Machine IPL

    IPL SHR Mesin Peremajaan Kulit IPL

    Teknologi IPL-SHR paling anyar yaiku pangembangan sistem perawatan lampu pulsa cerdas generasi katelu, kanthi nggunakake teknologi pulsa sing sampurna OPT. Sawetara perawatan beda-beda gabung karo mode sing beda kanggo memenuhi permintaan pelanggan.

  • Q-Switched Nd Yag Laser Machine

    Mesin Laser Nd-Yag Q-Switched

    Q-Switched Nd: YAG nduweni daya puncak sing luwih dhuwur lan jembaré denyut nadi-tingkat. Melanin ing sel sing digawe melanofor lan kutikula duwe wektu santai sing panas. Iki bisa langsung nggawe granula sing nyerep energi kanthi cilik (pigmen tato lan melanin) tanpa njeblug jaringan normal sing diubengi. Butiran pigmen sing meledak bakal diekskripsikake saka awak liwat sistem sirkulasi.

  • 808nm 755nm 4064nm Wavelengths Diode Laser Hair Removal System

    808nm 755nm 4064nm Dawane Laser Ngilangi Rambut Sistem

    Laser diode Razorlase nggabungake telung dawa gelombang 755nm 808nm 1064nm, sing bisa nggayuh folikel rambut kanthi tepat lan jero. Melanin ing folikel rambut kanthi selektif lan kabeh nyerep energi laser lan bakal dadi panas. Pungkasane, sel batang folikel rambut bakal rusak.