Budaya perusahaan

gfgdf

Latihan

Kualitas kasebut minangka jiwa perusahaan.
Poster lan brosur sing bisa diowahi
Kertu lan idin klien
Dhukungan pameran
Dhukungan seminar pelatihan

Layanan OEM

Kualitas kasebut minangka jiwa perusahaan.
Kita duwe departemen R&D kanggo nyedhiyakake uga layanan OEM lan mbantu sampeyan nggawe reputasi sing apik lan luwih kompetitif ing pasar.
Layanan khusus OEM, kalebu piranti lunak, antarmuka layar lan cetakan layar awak, warna, lsp.

Kualitas

Kualitas kasebut minangka jiwa perusahaan.
Madeg ing taun 1999, Beijing Sincoheren S&T Development co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan utama peralatan kecantikan canggih lan piranti medis. Produk kita akeh didol ing kosmetik, estetika lan dermatologi. Produksi kasebut miturut sistem kualitas ISO13485 lan cocog karo sertifikasi CE.