Pambuka pabrik

Pambuka perusahaan

Madeg ing taun 1999, Beijing Sincoheren S&T Development co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan utama peralatan kecantikan canggih lan piranti medis.

Produk kita akeh didol ing kosmetik, estetika lan dermatologi. Kami nyuplai Mesin Laser Cahaya Pulsa Intensif (IPL), mesin Laser CO2, mesin Laser 808nm Diode, Q-Switched ND: Mesin Laser YAG, mesin Cooplas Cyrolipolisis, mesin Kuma Bentuk, mesin Terapi LED PDT, Ultrasonik Kavitasi, mesin Sinco-hifu, lsp.

Kita duwe Departemen Riset & Pengembangan, Pabrik, Departemen Sales Internasional, Distributor Luar Negeri lan Departemen Sales. Kita uga nyedhiyakake layanan OEM lan ODM adhedhasar kekarepan Klien.

5cc00da92e248

5cc00da92e248

Produksi kasebut miturut sistem ISO13485kualitas lan cocog karo sertifikasi CE. Panjaluk kita kepenak bisa nglegakake para distributor lan klien kanthi produk lan layanan profesional sing berkualitas tinggi.

Saiki Beijing Sincoheren wis dadi perusahaan internasional kanthi kantor ing Jerman, Honkong, Australia lan Amerika Serikat. Kita tansah nampani kerjasama sampeyan.