Q-Switch nd laser 1064nm 532nm Peremajaan Kulit Freckles Tattoo Removal Equipment Kecantikan

Q-Switch nd laser 1064nm 532nm Peremajaan Kulit Freckles Tattoo Removal Equipment Kecantikan


Detail Produk

Tag Produk

singleimg (1)

Prinsip Perawatan

Prinsip perawatan Monaliza-2 Q-Switched Nd: Sistem Terapi Laser YAG adhedhasar fototerapi selektif laser lan mekanisme blasting laser Q-switch. Energi mbentuk dawa gelombang tartamtu kanthi tumindak dosis sing akurat ing radikal warna sing ditargetake: tinta, partikel karbon saka derma lan epidermis, partikel pigmen eksogen lan melanofora endogen saka derma lan epidermis. Nalika dumadakan dadi panas, Partikel pigmen langsung jeblugan dadi luwih cilik, sing bakal ditelan fagositosis makrofag lan mlebu ing sistem sirkulasi limfa lan pungkasane bakal dibuwang metu saka awak.

singleimg (1)

Lamaran

Ngilangi tato, ngobati lesi vaskular, perawatan lesi pigmen, sayatan, eksisi, ablasi, penguapan jaringan alus kanggo dermatologi umum.

1064nm 532nm
Ngilangi Tato

* Tinta peteng: biru lan ireng

Ngilangi Tato

* Tinta cahya: abang

* Tinta cahya: langit biru lan ijo

Perawatan lesi pigmen

* Nevus saka ota

Perawatan lesi pembuluh darah

* Tandha lair anggur ing pelabuhan

* Telangiectasias

* Spider angioma

* Cherry angioma

* Spider nevi

  Perawatan lesi pigmen

* Tanda kelairan Cafe-au-lait

* Lentigino surya

* Lentiginos senile

* Nevi Becker

* Freckles

* Nevus spilus

Tattoo, entfernen, Laser

Spesifikasi

Mode output laser: Pulsa Q-ngalih
Panjang gelombang laser: 1064 / 532nm
Durasi Pulsa: 5ns±1ns
Energi pulsa maksimum ing pungkasan lengen sing diartikulasikan: 500mJ @ 1064nm

200mJ @ 532nm

Kesalahan saka energi output laser: ±20%
Ukuran titik: 2-10mm bisa disetel terus, kesalahan kurang saka ±20%
ngarahake panjang gelombang balok: 635 nm; output daya Pc bakal 0,1mWPc5mW
Jarak antarane pusat titik lan pusat balok sing dituju  0,5mm

Kaluwihan

1. Lampu dobel lan rod YAG dobel kanthi output energi luwih gedhe.
2. Lebar pulsa nganti 5ns, tenaga puncak sing luwih dhuwur.
3. Energi sing akurat lan ngawasi wektu nyata.
4. Output balok ndhuwur-energi sing disebar kanthi seragam.
Ngalih otomatis gelombang 5.1064 / 532nm.
6. lengen pandhuan cahya sing diimpor Korea kanthi pegangan sing bisa diatur, owah-owahan kerapatan energi sekaligus.
7. Sistem filtrasi banyu otomatis.
8.FDA, TGA, Medical CE disetujoni.

singleimg (3)

Hubungi Kita Saiki!

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: